TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Kiszonki i fermentacje autor: Aleksander Baron
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Kiszonki i fermentacje

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 978-83-7642-921-2
Wydanie: 2016 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
49,90 zł
eKsiążka (Watermark)
EPUB
MOBI

"Cytryny kiszone w wędzonej soli?


Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?


Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?


Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?


Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!


Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.


Aleksander Baron – charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił… przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia."

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier