TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Hotelarstwo Tom 4 Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik autor: Duda Joanna, Krzywda Sebastian
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Hotelarstwo Tom 4 Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik

Szkoła ponadgimnazjalna
Wersja papierowa
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 978-83-02-14704-3
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 128
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1, 2014 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
30,70 zł 29,20 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier