TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Drób ? sposoby przyrządzania autor: Elżbieta Kiewnarska
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Drób – sposoby przyrządzania

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Armoryka
ISBN: 978-83-7950-493-0
Wydanie: 2019 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
10,00 zł 9,50 zł
eKsiążka (Watermark)
EPUB

Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier