TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Kiełbasy własnego wyrobu autor: Gahm Bernhard
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Kiełbasy własnego wyrobu

70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
(oryginalnie: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 978-83-7073-437-4
Tłumaczenie: Grabowski Adam
Format: 13.0x19.0cm
Liczba stron: 144
Oprawa: Kartonowa
Wydanie: 1, 2014 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
27,90 zł 25,10 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci

Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.

Domowy wyrób wędlin to:
- rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
- sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
- zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności: