TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD autor: Gahm Bernhard
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

(oryginalnie: Fleisch pokeln und rauchern)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 978-83-7993-006-7
Tłumaczenie: Mac Renata
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 128
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2016 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
22,90 zł 20,60 zł

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.


Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności: