TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby autor: Wolski Franciszek
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 978-83-8038-085-1
Format: 23.5x16.5cm
Liczba stron: 64
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2017 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
6,00 zł 5,40 zł

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
• informacje o historii wędzenia;
• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności: