Domowy wyrób kiełbas, wędzenie mięsa, ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami. Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu i ryb.

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 11 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania << < 1 2
Tradycyjne wędzenie, Trojan Eleonora, Piotrowski julian

Pierwsze kiełbasy 9...) były wyrabiane już przez ludzi pierwotnych, którzy do żołądka zwierzęcego wkładali ... więcej

<< < 1 2
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności: