Domowy wyrób kiełbas, wędzenie mięsa, ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami. Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu i ryb.

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 11 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania << < 1 2
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby, Wolski Franciszek

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ... więcej

<< < 1 2
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier