Domowy wyrób kiełbas, wędzenie mięsa, ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami. Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu i ryb.

Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 6 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania
Wędliny. Domowy wyrób, Marta Szydłowska
eKsiążka
 
Wędliny. Domowy wyrób
SBM
8,00 zł 7,60 zł
Domowe wędzenie ryb, Binder Egon
Domowe wędzenie ryb
RM
19,90 zł 17,90 zł

Wędliny mogą być prawdziwym rarytasem. Warto pamiętać, że z wyjątkiem chudej szynki i polędwicy nie należą ... więcej

Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować ... więcej

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby, Wolski Franciszek
Wędzenie dla smakoszy, Cosima Bellersen Quirini

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ... więcej

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki ... więcej

Wędliny domowe, Marta Szydłowska
eKsiążka
 
Wędliny domowe
SBM
20,00 zł 19,00 zł
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD, Gahm Bernhard

Wędliny na polskim stole obecne są od święta i na co dzień. Tradycja ta utrzymuje się od wieków, ponieważ smakowite ... więcej

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też ... więcej

 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności: