Domowy wyrób kiełbas, wędzenie mięsa, ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami. Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu i ryb.

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 10 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb, Binder Egon
Wędliny, Wolski Franciszek

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź ... więcej

Współcześnie coraz większą popularnością cieszą samodzielnie wyprodukowane wędliny. Polacy coraz częściej ... więcej

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD, Gahm Bernhard
Wędliny. Domowy wyrób, Marta Szydłowska
eKsiążka
 
Wędliny. Domowy wyrób
SBM
8,00 zł 7,60 zł

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też ... więcej

Wędliny mogą być prawdziwym rarytasem. Warto pamiętać, że z wyjątkiem chudej szynki i polędwicy nie należą ... więcej

Domowy wyrób kiełbas, Carroll Ricki
Domowe wędzenie ryb, Binder Egon
Domowe wędzenie ryb
RM
19,90 zł 18,90 zł

Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, baraniny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie. ... więcej

Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować ... więcej

Wędzenie dla smakoszy, Cosima Bellersen Quirini
Wędliny domowe, Marta Szydłowska
eKsiążka
 
Wędliny domowe
SBM
20,00 zł 19,00 zł

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki ... więcej

Wędliny na polskim stole obecne są od święta i na co dzień. Tradycja ta utrzymuje się od wieków, ponieważ smakowite ... więcej

Tradycyjne wędzenie, Trojan Eleonora, Piotrowski julian
Domowe wędzenie żywności, Anderson Warren R.

Pierwsze kiełbasy 9...) były wyrabiane już przez ludzi pierwotnych, którzy do żołądka zwierzęcego wkładali ... więcej

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz ... więcej

 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier