Domowy wyrób kiełbas, wędzenie mięsa, ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami. Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu i ryb.

Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 6 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania
Domowe wędzenie żywności, Anderson Warren R.
Wędzenie dla smakoszy, Cosima Bellersen Quirini

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz ... więcej

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki ... więcej

Domowy wyrób kiełbas, Carroll Ricki
Domowe wędzenie ryb, Binder Egon
Domowe wędzenie ryb
RM
19,90 zł 17,90 zł

Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, baraniny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie. ... więcej

Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować ... więcej

Tradycyjne wędzenie, Trojan Eleonora, Piotrowski julian
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD, Gahm Bernhard

Pierwsze kiełbasy 9...) były wyrabiane już przez ludzi pierwotnych, którzy do żołądka zwierzęcego wkładali ... więcej

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też ... więcej

 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Klimczok akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier