Dodano produkt do koszyka

Biotechnologia żywności

Książka

Biotechnologia żywności

Włodzimierz Bednarski, Arnold

Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN

Cena: 99.00 zł 89.10 brutto

Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 89.10 zł

Koszty dostawy:
  • Pocztex kurier 15.00 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost 16.99 zł brutto
Dostępność:
Opis produktu
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Autorzy
Włodzimierz Bednarski, Arnold
Język
polski
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN
9788301193621
Rok wydania
2020
Wydanie
2
Liczba stron
498
Oprawa
Miękka
Format
16.0x23.0cm
Ciężar
0.81 kg
Typ publikacji
Książka
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty podobne

Kontakt

Księgarnia Klimczok Stefania Filek
ul. Cyniarska 11
43-300 Bielsko-Biała
NIP: 9371641324

33 8165748 pon.-pt. 9-19, sobota 9-14
klimczok@bb.home.pl